We leven in een heel complexe tijd, waarin heel veel dynamieken samenkomen en de burger zich op een zijspoor gezet voelt. De toekomst voelt onzeker en soms zelfs bedreigend. Een oud gezegde luidt: ‘In het verleden ligt het heden, en in het nu wat worden zal’. Door een duik in het verleden te nemen kun je op een veel dieper niveau begrijpen waarom er gebeurt wat er gebeurt en waar we nu staan.

Daar gaan we een blik op werpen, en we gaan zien hoe ongemerkt allerlei losse stromingen zich samenvoegden tot een grote macht. Maar we gaan ook kijken naar een stukje psychologie om te begrijpen waar we al dan niet subtiel worden gemanipuleerd door die macht. Die gecombineerde kennis maakt dat we veel beter gaan zien wat we kunnen doen om vanuit het nu een betere toekomst te scheppen.

Karens lezing ‘De toekomst van de mens’ van 15 oktober jl. is integraal te zien op haar YouTube-kanaal (https://www.youtube.com/watch?v=NWoyd8LNnbw). De lezing die zij deze avond zal houden, ‘Over oude en nieuwe tijden’, is volstrekt nieuw, en geeft veel aanvullende informatie, waardoor beide lezingen een tweeluik vormen, waarin de toekomst van de mens centraal staat.

---

Karen Hamaker-Zondag heeft in Australië en in de Verenigde Staten onderscheidingen gekregen voor haar gedegen en vernieuwende werk op het gebied van de astrologie en ze is internationaal een geliefd spreekster. In 2018 is ze vicepresident voor Nederland geworden van ISAR, de International Society for Astrological Research, een instituut dat astrologieopleidingen over de hele wereld coördineert en stimuleert.
Haar eigen website: www.karenhamakerzondag.com

Onderscheidingen

  • In 1998 werd Karen Hamaker-Zondag in de Verenigde Staten de hoogste internationale onderscheiding toegekend voor haar werk op het gebied van astrologisch onderwijs en de verbreiding van astrologie: de Amerikaanse Regulus Award for Astrological Education.
  • In 1999 ontving Karen Hamaker-Zondag in Australie de Honorary Masters van de International Astrological Guild of Educators.
  • In hetzelfde jaar, 1999, werd ze benoemd tot Honorary Member of the C.G. Jung Foundation for Analytical Psychology in Argentina.
  • In 2009 werd Karen Hamaker-Zondag benoemd tot erelid van de C.G. Jung Vereniging Nederland – de Interdisciplinaire Vereniging voor Analytische Psychologie.