Technocratie: Nagel aan de doodskist van de democraten

Lieve mensen,

In aanloop naar de komst van Mattias Desmet ging een aantal gedachten door mij heen. Wat is nu de kern van zijn betoog en waar moet hoognodig wat aan veranderen in onze verdwaasde wereld? Er is een nieuwe wedergeboorte van democratie nodig, een uitweg uit de zaaddodende en tirannieke technocratie.

Afgrondelijk zijn met Sid Lukassen

Weten we het nog? “Niet normaal maken wat niet normaal is”. Het waren de woorden van onze Koning in de speech van de dodenherdenking op 4 mei, 2 jaar geleden. Slechts twee jaar geleden. Hoe is precies de definitie van ‘normaal’? Is die definitie inmiddels verschoven?

De combine van staatspropaganda en Big Pharma-belangen

Lieve mensen,

In aanloop naar ons volgende Event op 29 april wil ik jullie er bewust van maken dat er al ruim 2 jaar een info-oorlog gaande is omtrent Covid19. Ik zal het kort proberen uit te leggen.

Stilte voor een nieuwe storm

De laatste wintersporters laten trots de vakantiekiekjes zien op Insta en Feestboek, de zomervakanties worden weer gepland en de Weber gasbarbecue brengen we in gereedheid voor een happy summer. De vogeltjes fluiten buiten fanatiek hun hoogste lied en de eerste prachtige bloesem laat zich al zien: De lente is duidelijk in aantocht en de wind lijkt te zijn gaan liggen.